Site Loader

De zorgorganisatie in Nederland hebben een flinke uitdaging. Door de te kort aan handen in de zorg en de toenemende vergrijzing wordt de druk op de zorg hoger. Zorgverleners kunnen het aantal zorgvragers met de huidige inrichting van de zorg niet aan. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen voor de zorg. Digitaliseren van de zorg is een noodzaak om de kwaliteit en de veiligheid optimaal te houden. Door de vele mogelijkheden van zorgtechnologie weten zorgorganisatie niet waar ze moeten beginnen. Een zorgcoach, ook wel een zorgadviseur, ondersteunt zorgorganisaties bij het digitaliseren van zorgprocessen. In dit artikel vertellen wij u meer over de samenwerking met deze specialist.

Zorgcoaches staan voor jouw zorgorganisatie klaar

Een zorgadviseur heeft kennis en ervaring op het gebied van twee vakken. Ervaring en kennis van zorgorganisaties en zorgprocessen en de kennis over zorgtechnologie en de mogelijkheden. Met deze belangrijke informatie kan de professional je voorzien van een goed advies. Zo wordt jouw organisatie geoptimaliseerd. Dus zorgcoaches vormen een brug tussen de zorgorganisaties en de technologische toepassingen.

Onze zorgcoach

Nu je weet wat een zorgcoach is en wat het hoofddoel is van de samenwerking, kunnen we uitleggen hoe een samenwerking en precies uit ziet. Als u kiest om uw zorgorganisatie te digitaliseren, wordt onze coach direct betrokken. Vanaf het begin van de samenwerking is de professional betrokken. Dit heeft een belangrijke reden, namelijk goede communicatie. Voordat het project team aan de gang wordt gezet, moeten de neuzen dezelfde kant op staan. Dit betekent dat de wensen en behoeftes van een zorgorganisatie duidelijk besproken worden. Zo kunnen de wensen worden verwerkt in onze totaaloplossing. Voor elke zorgorganisatie is een andere aanpak nodig. Dus daarom maken wij altijd een oplossing op maat. Duidelijke communicatie tussen de zorgorganisatie en ons project team is noodzakelijk. De adviseur leidt dit in goede banen.

Wilt u meer informatie over de samenwerking met onze organisatie? Neem dan contact met ons op.