Site Loader

Het huren van een jacht bij een yachtcharter Friesland is een uitstekend idee. In deze provincie kan je namelijk enorm veel mooie natuurgebieden en steden vinden die je al varend kan ontdekken. Friesland bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit water dat verschillende steden verbindt met elkaar. Denk bijvoorbeeld maar aan de Elfstedentocht waarbij mensen in een race van het ene naar het andere dorp toe schaatsten.

Dus als je op zoek bent naar een yachtcharter Friesland voor een luxe vaarvakantie dan kan je bij ons terecht. Met ons ruime aanbod aan jachten zit er een mooie optie tussen voor ieders wensen. Wees er wel op tijd bij. Vooral in het hoogseizoen kan het enorm druk zijn. Dan zijn de jachten vaak enkele weken van tevoren al gereserveerd.

Yachtcharter Friesland toplocatie

Bij onze yachtcharter Friesland in het plaatsje Sneek kan je vanuit de jachthaven eenvoudig en snel de Friese wateren betreden. Dit heeft er mede mee te maken dat Sneek centraal gelegen ligt. Het is de ideale startplek voor een mooie vaartocht. Bij het bepalen van de route die je gaat varen helpen wij graag. Veel mensen weten niet precies waar ze naar toe willen. Wij kunnen dan onze expertise toepassen en bepalen welke route geschikt is voor het aantal dagen dat je op pad gaat.

Contact opnemen over yachtcharter Friesland

Als je vragen hebt over yachtcharter Friesland dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Als je een jacht wilt reserveren dan kan je de beschikbaarheid vinden op de website. Je kan er voor kiezen om de jacht van tevoren eerst te bezichtigen, maar bel dan wel eerst even zodat we een afspraak kunnen maken. De jachten liggen namelijk niet op ieder moment in de jachthaven.