Site Loader

Als je op zoek bent naar een manier om al je belangrijke papieren en documenten op één plaats te bewaren, dan is MapGood misschien wel iets voor jou. Maar wat is MapGood eigenlijk en hoe werkt het?

Opslagservice

MapGood is een online opslagservice die speciaal is ontworpen om je te helpen al je papieren en documenten op één veilige en gemakkelijk toegankelijke plaats te bewaren. Het is ontwikkeld door Trustbound, een toonaangevend bedrijf op het gebied van online beveiliging en privacy. Met MapGood kun je digitale kopieën van al je belangrijke documenten opslaan, zoals je paspoort, rijbewijs, verzekeringen, bankafschriften en belastingaangiften. Je hebt altijd en overal toegang tot je documenten via je computer, smartphone of tablet. Je hoeft nooit meer te zoeken naar belangrijke papieren of je zorgen te maken over het verliezen van belangrijke documenten.

Beveiliging

Een van de belangrijkste voordelen van MapGood is de beveiliging. Alle documenten worden opgeslagen op een beveiligde server, die alleen toegankelijk is via een versleutelde verbinding. Dit betekent dat je documenten veilig zijn tegen hackers en andere kwaadwillende personen. MapGood maakt ook gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om je documenten te beschermen. Dit omvat bijvoorbeeld het versleutelen van je documenten met behulp van AES-256 encryptie, wat momenteel de sterkste encryptie is die beschikbaar is. Bovendien worden alle documenten opgeslagen op meerdere locaties, zodat je documenten altijd beschikbaar zijn, zelfs als er een serverprobleem is.

Gebruikersinterface

Een ander voordeel van MapGood is de eenvoudige gebruikersinterface. Het is gemakkelijk te navigeren en je kunt gemakkelijk nieuwe documenten toevoegen of bestaande documenten bewerken. Bovendien kun je documenten gemakkelijk delen met anderen, bijvoorbeeld met je accountant, verzekeringsagent of financieel adviseur.

Zoekfunctie

Maar MapGood biedt meer dan alleen documentopslag. Het bevat ook een krachtige zoekfunctie waarmee je snel en gemakkelijk door al je documenten kunt bladeren. Je kunt zelfs specifieke documenten markeren als favorieten, zodat je er snel bij kunt als je ze nodig hebt.

Back-ups

Ten slotte biedt MapGood ook een functie voor automatische back-ups. Dit betekent dat je documenten automatisch worden opgeslagen in de cloud, zodat je nooit je documenten verliest als er iets misgaat met je computer of smartphone.

 

MapGood is een online opslagservice die je helpt al je belangrijke papieren en documenten veilig op één plaats te bewaren. Het biedt een krachtige beveiliging, eenvoudige gebruikersinterface, krachtige zoekfunctie en automatische back-ups. Als je op zoek bent naar een veilige en gemakkelijke manier om je documenten op te slaan, dan is MapGood zeker een optie die het overwegen waard is.