Site Loader

Met technologie kunnen we de veiligheid in de zorg optimaliseren. Door het tekort aan handen in de zorg is de vraag naar technologische ondersteuning groter. Er zijn veel mogelijkheden, echter is het voor een zorgorganisatie niet altijd duidelijk hoe er op de beste manier gedigitaliseerd kan worden. Door organisaties zoals wijzelf helpen wij zorgorganisaties met het optimaliseren van zorgprocessen. In dit artikel vertellen wij u graag meer over hoe wij dit doen. Lees snel verder.

Zorg consultant

Digitaliseren is een grote verandering. Om zorgorganisaties te ondersteunen maken wij gebruikt van een zorgcoach. Dit is een consultant die kennis heeft op het gebied van zorg en technologie. Hiermee vormt de professional een brug tussen ons techniek team en de zorgorganisatie. Samen met de consultant zorgen we dat u wensen worden meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe zorgprocessen. De consultant is vanaf het begin van de samenwerking betrokken, zodat hij een aanspreekpunt is voor alle zaken.

Softwareplatform

Wij zijn een ontwikkelaar van een merkonafhankelijke softwareplatform. Door deze technologie en kennis kunnen wij oplossingen op maat leveren. We kunnen zorgprocessen en apparatuur koppelen aan het software, waardoor er één geïntegreerd systeem ontstaan. Dit geeft meer overzicht en controle in de organisatie. We bieden flexibiliteit met onze oplossingen. Zo is het ook mogelijk om bestaande zorgprocessen en apparatuur te koppelen. Zo is het niet nodig op een volledig nieuw set aan technologie aan te schaffen bij ons. Het optimaliseren van verschillende processen kan bij ons altijd nog worden gedaan en is niet verplicht om alles in één keer te doen.

Informatie

Wil u meer weten over de technologie die wij toepassen om de veiligheid in de zorg te optimaliseren? Of heeft u vragen over de samenwerking met ons bedrijf? Op onze website kunt uit meer informatie vinden over de mogelijkheden. Heeft u interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via onze website.