Site Loader

De zoektocht naar een bedrijfspand in Nijkerk kan heel lastig. Dit omdat niet alle panden precies aan de juiste wensen en behoefte voldoen. Door gebruik van de bedrijfsmakelaar in Nijkerk kun je ervoor zorgen dat je deze zoektocht niet alleen hoeft te doen. Om te zorgen dat je zelf door kan gaan met je dagelijkse werkzaamheden geef jij door wat de vereiste zijn aan het pan den vervolgens gaat de makelaar voor jou op onderzoek uit. Hier verschillende tips waar je vooraf op moet letten.

Tip 1: Bij het zoeken van een nieuw bedrijfspand moet je oog hebben voor de toekomst. Denk eerst eens na hoe jij je bedrijf voor je ziet in 10 jaar. Past het pand bij wat je voor ogen hebt qua bedrijfsgrote, zijn er genoeg parkeerplaatsen voor collega’s, is het makkelijk te vinden voor klanten etcetera. Aan het begin zal je misschien wel iets meer betalen voor een pand dan je zou willen, maar daar heb je dan later weer profijt van.

Sommige panden bieden aan om een aantal vierkante meter per jaar te huren. Zo kun je flexibel groeien in ruimte en grote van je bedrijf.

Tip 2: Zie je kansen bij bijvoorbeeld buren van het pand waar je in gaat trekken, dan kun je met je nieuwe pand al een gesprek beginnen. Zo kom je snel in contact met nieuwe personen die je aan nog meer werk kunnen opleveren.  Dit kun je ook aangeven bij de bedrijfsmakelaar. Deze zal voor jou zoeken naar de beste optie.

Tip 3: Bekijk opties om de buitenkant op te vrolijken en hier jouw logo en andere marketinguitingen op te plaatsen. Het is in deze tijd lastig om gezien te worden, maar daarom extra belangrijk om je pand op te laten vallen. Dit is ook voor je huidige kanten beter, omdat als ze langskomen ze je sneller kunnen vinden.

Tip 4: In het gesprek met de makelaar om een bedrijfspand in Nijkerk te kopen kun je alvast de bovenstaande wensen noemen. Dan kan hij dit meenemen in de dingen waar hij op moet letten bij het zoeken naar een goede plek om je bedrijf te vestigen.