Site Loader

Bij bedrijfshuisvesting komen veel verschillende facetten samen. Het pand moet groot genoeg zijn om door te groeien, maar daarnaast ook functioneel, betaalbaar en het moet passen bij het imago van je bedrijf. Het is dus heel erg belangrijk om al deze dingen van tevoren op papier te zetten bij de zoektocht naar een bedrijfspand. Bedrijfspanden in Ede en de omgeving hiervan zijn er genoeg. Het is eerder een grote zoektocht dan dat je snel klaar bent.

De uitstraling van een bedrijfspand in Ede

Er staan veel verschillende leuke bedrijfspanden in Ede. Van kleine winkeltjes waar je snel in kunt trekken tot grote kantoorpanden waar grote bedrijven in een keer het hele pand kunnen vullen. Van oude pandjes tot aan moderne gebouwen. Ze zijn in Ede en de regio hiervan allemaal te vinden.

De bereikbaarheid van het pand

Het pand moet natuurlijk goed bereikbaar zijn voor je personeel en je klanten. De overgrote meerderheid is gelegen op een bedrijventerrein of in een winkelstraat waardoor er genoeg manieren zijn voor zowel klanten als personeel om bij het bedrijf te komen.

De betaalbaarheid van het bedrijfspand

Een van de belangrijkste aspecten van het huren is natuurlijk het huurbedrag wat betaald moet worden elke maand. Kijk daarom goed of de huurprijs per maand of per jaar wordt weergegeven. Zo zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Soms is het ook mogelijk om voor vierkante meters te gaan in plaats van alleen het hele pand. Hierdoor kun je flink besparen in de kosten van de huur door goed op het aantal meters te letten dat je gaat gebruiken.

Functionele bedrijfspanden in Ede.

Het is van belang dat jouw nieuwe bedrijfspand functioneel is voor jouw activiteiten. Heb je een hoop spullen die je op wilt slaan, dan is het een stuk logischer om naar een loods te kijken met een klein kantoor erbij. Als je juist meer werkt met mensen aan een bureau is juist een kantoorpand beter geschikt. Een functioneel bedrijfspand in Ede wordt omgeven door natuur waardoor het extra fijn om te werken is. Ook kun je bijvoorbeeld met collega’s een rondje lopen in je pauze.