Site Loader

Over ons bedrijf

Door het creëren van interieurontwerpen voor bedrijven en het leveren en bouwen van creatieve oplossingen weten wij tal van kantoren en tandartspraktijken te ontzorgen van de gehele bedrijfsinrichting. Uiteraard wil je ervoor zorgen dat klanten of cliënten zich direct thuis voelen bij binnenkomst en ontzorgen je hier dan ook graag van. Wij hebben jarenlange ervaring in bedrijfsinrichting en denken graag met je mee om jouw droominrichting te kunnen realiseren.

Onze werkwijze

Tijdens de inventarisatiefase komen we graag eens bij je op bezoek om te brainstormen over al je wensen wat betreft het interieurontwerp voor uw bedrijf. We maken dan graag kennis en bespreken al uw wensen waarna we aan de slag gaan met de visualisatiefase. We beginnen met een eerste schets zodat je een beeld kan vormen hoe jouw pand er binnenkort uit komt te zien!
Hierna beginnen we met de 3e en meest leuke fase. Zodra jullie akkoord zijn met het definitieve ontwerp van jouw interieurontwerp voor je bedrijf starten wij de realisatiefase. Hierin verbouwen we het gehele pand en houden je constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo houdt je je vinger aan de pols terwijl je eigenlijk niks hoeft te doen. Na het tekenen van het interieurontwerp van jouw bedrijf en de realisatie hiervan werken we naar het leukste moment van het hele traject toe, de overhandiging van de sleutel.

Service en contact

Wanneer je ervoor kiest om het interieurontwerp voor jouw bedrijf uit te laten besteden door ons streven we naar een succesvolle en vlekkeloze samenwerking waarin jouw wensen centraal staan. Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.