Site Loader

Het is algemeen bekend dat de zorg moet digitaliseren om het aantal zorgvragers te kunnen helpen. Met nieuwe zorgtechnologie kunnen we de huidige zorgprocessen van zorgorganisaties helpen. De vergrijzing zorgt dat het aantal ouderen met een zorgvraag toeneemt. Gelukkig is er technologie wat de ouderenzorg kan ondersteunen. Er zijn in de markt ontzettend veel oplossingen, met als gevolg dat zorgorganisaties niet meer weten hoe ze het moeten aanpakken. In dit artikel geven wij advies aan zorgorganisaties over het optimaliseren van ouderenzorg door toepassen van sensor zorg.

Wat sensor zorg betekend

Sensor zorg is een verzamelnaam voor toepassingen van sensoren in de zorg. Een sensor is apparatuur dat fysieke patronen kan signaleren en melden. Bij ouderenzorg wordt deze technologie vaak toegepast. De reden hiervan is dat ouderenzorg meer behoefte heeft aan monitoring en bewaking. Ouderen lopen geen direct levensgevaar, daarom kan een zorgverlener de energie besparen voor noodgevallen. Het betekend niet dat ouderenzorg minder belangrijk is, want zonder het monitoren kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Dus sensorische bewaking is weldegelijk noodzakelijk.

Sensorische bewaking in het kort

Wij zijn eigenaar van een merkonafhankelijke softwareplatform. Dit platform maakt het mogelijk om flexibele totaaloplossingen te creëren voor zorgorganisaties. Sensoren kunnen wij instellen op de zorgvraag van een bewoner. De apparatuur wordt dan op een slimme manier gekoppeld aan een persoonlijk profiel van de zorgvrager. Zo worden de gegevens en data veilig opgeslagen in één geïntegreerd systeem.

Het voordeel van onze sensorische bewaking

Met onze knowhow kunnen wij meerdere zorgprocessen koppelen aan het systeem. Zo hoeft u niet altijd te nieuwste apparatuur aan te schaffen om uw organisatie te optimaliseren. We begrijpen namelijk goed dat er budgetten zijn. Wij zijn daarom flexibel naar onze klanten en kunnen wanneer mogelijk, later altijd systemen toevoegen en optimaliseren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s helpen u graag verder.