Site Loader

Over ons bedrijf

Waar sommige schippers het repareren, vervangen of onderhouden van hun scheepsonderdelen zoveel mogelijk uitstellen zijn er ook schippers die dit zo snel mogelijk geregeld willen hebben. Elke boot, jacht of schip garanderen wij een langer leven en meer kilometers door ons te ontfermen over jouw scheepsonderdelen. Onze ervaren specialisten weten als geen ander hoe ze de meest uitdagende opdrachten moeten uitvoeren en hoe zij uitstekend resultaat weten te leveren. Middels onze jarenlange ervaring weten wij succesvolle samenwerkingen te realiseren met tal van klanten waar hun wensen centraal staan.

Aanpak van scheepsonderdelen

Alles wat zich op jouw boot boven het water bevindt is bij ons in goede handen. Waar het voor ons allemaal begon met reparatie aan dieselmotoren zijn wij nu uitgebreid naar veel meer scheepsonderdelen en weten onze klanten dagelijks te ontzorgen door scheepsonderdelen te vervangen, repareren of te onderhouden. Al deze werkzaamheden zijn op locatie mogelijk, maar je kunt ook gebruik maken van onze werkplek. Met een kade van zo’n 200 meter weten wij de grotere boten in handen te nemen en schippers geheel te ontzorgen van dit proces waar veel specialisme bij komt kijken om dit op de juiste manier aan te pakken.

Service en contact

Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden om zo eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. We maken graag kennis met je om alle mogelijkheden te bespreken en jou zo te kunnen ontzorgen door scheepsonderdelen te vervangen, repareren of onderhouden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten dit goed te realiseren door onze succesvolle en efficiënte aanpak. Problemen met je scheepsonderdelen en moeten wij ernaar kijken? Neem gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.