Site Loader

Over mij

Al op jonge leeftijd merkte Henk Helmantel dat de psychologie achter de mens hem erg aantrok en besloot dat hij een psychologenpraktijk in Amersfoort wilde starten. Na het afronden van de middelbare school en het vervullen van zijn dienstplicht begon hij aan de pedagogische academie waarna hij doorstudeerde aan de Rijksuniversiteit in Utrecht die hij in 89’ afrondden om vervolgens de opleiding klinische psychologie in 1992 af te ronden. Hierna kon hij zich registreren als gezondheidszorg psycholoog en specialiseerde zich in Cognitieve Gedragstherapie. Na gewerkt te hebben met kinderen wilde hij toch zijn droom waarmaken die in 2007 uitkwam. Hij richtte zijn eigen psychologenpraktijk in Amersfoort op waar hij nog elke dag vol passie mensen helpt.

Over de psychologenpraktijk in Amersfoort

Vooral in deze tijd is het belangrijk om te praten over de dingen die je dwars zitten. We helpen je graag verder en luisteren naar je verhaal. Onze psychologenpraktijk in Amersfoort kenmerkt zich aan haar kleinschaligheid en persoonlijke omvang. Mensen zitten er niet op te wachten om in lange wachtrijen te staan, in overvolle wachtkamers te zitten en geholpen te worden door meerdere specialisten.

Omdat mensen er nou eenmaal niet van houden om over zichzelf te praten en al helemaal niet over hun problemen nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek van 20 minuten waarbij je een voor jou belangrijk persoon mee mag nemen. Onze psychologenpraktijk in Amersfoort richt zich op jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen.

Door ons grote netwerk van andere psychologen kunnen we je altijd doorverbinden naar een andere psycholoog die jou beter kunt helpen dan wij dat kunnen.

Contact

Mocht je langs willen komen voor een gesprek of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact opnemen zodat we elkaar snel eens kunnen spreken!