Site Loader

De op en overslag van goederen is cruciaal voor het transport proces. Je wilt het liefst dat dit zo soepel en snel mogelijk gebeurd, zodat je zo min mogelijk tijd verliest. Vooral voor wereldwijd transport wil je zeker weten dat alles goed verloopt. Ook in landen waar je misschien een slecht onderbuik gevoel over hebt.

Voor op en overslag zijn goede organisatie en beveiligde opslag ruimtes erg belangrijk. Dan weet je zeker dat jou goederen veilig opgeslagen liggen en de producten op een efficiënte manier worden verplaatst van A naar B.

Op en overslag expert

Bij ons kan je terecht voor zowel transport diensten als voor de op en overslag van goederen. Al sinds 1926 houden wij ons bezig met het transporteren van, van alles en nog wat. Door de jaren heen hebben we enorm veel ervaring en expertise opgedaan waardoor we zijn uitgegroeid tot een groot en succesvol familiebedrijf. Want ook nu is het bedrijf nog steeds in bezit van een familie lid.

Recentelijk hebben wij een enorme loods tot onze beschikking gekregen. Deze loods heeft een opslag capaciteit van maar liefst 1750 vierkante meter. Dit geeft enorm veel mogelijkheden voor opslag van goederen, objecten, etc. Doordat wij verschillende diensten aanbieden willen wij een compleet transport pakket aanbieden, zodat de klant maar één logistieke partner nodig heeft.

Verder is het goed om te weten dat wij veel waarde hechten aan veiligheid van personeel en transport. Daarom hebben wij veel voorzorgsmaatregelen genomen om er voor te zorgen dat chauffeurs, monteurs, loods medewerkers en dergelijke personen veilig te werk kunnen gaan.

Contact opnemen over op en overslag

Als je vragen hebt over op en overslag dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen.