Site Loader

Communicatie is een van de belangrijkste veiligheidsfactoren in een zorgorganisatie. Een moderne verpleegoproepsysteem helpt uw zorgorganisatie naar een prettige zorgomgeving. Door het te kort aan handen in de zorg is de noodzaak van snelle en effectieve communicatie nog belangrijker. De vergrijzing zorgt dat het aantal zorgvragers toeneemt. De druk op de zorg neemt daarom als maar toe. Met nieuwe technologische ontwikkelingen is het mogelijk de zorgprocessen te ondersteunen. Wij bieden daarom zorgoplossingen op maat. Met deze oplossingen helpen wij de balans in zorgorganisatie herstellen. In dit artikel vertellen wij u meer over onze zorgoplossingen op het gebied van communicatie.

Medisch oproepsysteem

Met ons nieuwste medisch oproepsysteem heeft u snel en effectieve communicatie. Door ons merkonafhankelijke softwareplatform is het mogelijk een volledig op maat gemaakte totaaloplossing te creëren voor zorgorganisaties. Ons totaaloplossing bestaat uit 4 bouwstenen. Communicatie is één van deze bouwstenen. Bij elke bouwsteen, zoals communicatie, bieden wij zorgoplossingen. Het verpleegoproepsysteem is één van de oplossingen die wij bieden.

De voordelen van onze zorgoplossing

Je zou kunnen denken: ‘’Wij hebben al een oproepsysteem.’’ Maar wat onze moderne product onderscheid van de oude is de flexibiliteit en mogelijkheden. Met de kennis die wij hebben kunnen wij een meerdere apparaten en processen integreren in één systeem. Met deze flexibiliteit is het mogelijk bestaande apparatuur en zorgprocessen te koppelen aan de software. Hierdoor kunt u rekening houden met budget. Wanneer u klaar bent voor de volgende optimalisatie van een zorgproces kunnen wij deze altijd toevoegen. U zit nergens voor altijd aan vast Zo is er meer overzicht op de werkvloer. Door draagbare communicatie middelen, zoals een smartphone kan er makkelijk door iedereen gecommuniceerd worden. Met één druk op de knop is iedereen in de organisatie op de hoogte van jouw melding. Voor de veiligheid is dit ideaal.

Wil u meer informatie ontvangen over onze oplossingen op het gebied van communicatie? Neem dat contact met ons op.