Site Loader
makelaar ede

Vers van de pers: 2020 heeft de hoogste huizenprijzen ooit. Dit zal voor vele mensen niet als een verassing komen. De prijzen zijn fors gestegen en bevinden zich dan ook op een hoog niveau. Voor vele mensen wordt het hierdoor dan ook onmogelijk om een huis te kopen. Daarbij komt dat huizen ook maar voor extreem korte tijd te koop staan. In vele gevallen worden deze in de stille verkoop al verkocht en zijn deze niet eens op de markt geweest. Voor verkopers een enorm goede tijd dus, maar voor een koper een flinke domper. Ben jij van plan om een huis te kopen? Dan het heel slim om een makelaar Ede in te schakelen.

 

Een makelaar bij de verkoop

Het is een geweldige tijd om je huis te verkopen. Doordat de huizenprijzen ontzettend hoog zijn, kun je je woning dan ook met ontzettend veel winst verkopen. Een makelaar is continu up-to-date van de laatste marktontwikkelingen, waardoor zij jou een goed advies kunnen geven over het goed in de markt zetten van jouw woning. Door dit goed aan te pakken zorg je ervoor dat het huis ontzettend goed verkocht kan worden. Als je jouw woning wilt verkopen, wordt er een plan opgesteld. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar verschillende strategie├źn die ingezet kunnen worden om jouw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te krijgen. Als er een bod komt op het huis, zal de makelaar deze bezichtiging leiden. Hierdoor wordt er een echte specialist op je woning gezet.

 

De aankoop van een woning

Het kopen van een woning is, zoals hierboven kenbaar gemaakt, in deze tijd ontzettend lastig. Het is simpelweg erg onvoordelig om op het moment een woning te kopen. Vaak betaalt men veel meer dan de feitelijke taxatiewaarde van de woning. Wil jij hulp bij deze aankoop? Schakel dan een makelaar Ede in voor deskundig advies bij deze aankoop.