Site Loader

Linssen Yachts staan bekend om de luxe jachten waarmee je met een klein gezelschap kan genieten van een gezellige vaarvakantie. De jachten zijn uitgerust met een woonkamer, slaapkamer(s), badkamer(s) en dergelijke. Waardoor deze jachten leefbaar zijn en je geen aparte slaapplaats hoeft te zoeken. Dat is wel zo fijn.

Linssen Yachts bieden naast luxe ook nog eens topkwaliteit, service, gastvrijheid en hospitality. In principe heb je geen vaarbewijs nodig om deze jacht te varen, maar vaar ervaring is wel mooi meegenomen.

Linssen Yachts Friesland

Bij ons kan je luxe Linssen Yachts huren. De jachten zijn gelegen in onze jachthaven in Sneek in de provincie Friesland. Deze provincie is erg populair en staat bekend om de mooie meren die je al varend kan ontdekken. Er zijn enorm veel water verbindingen in Friesland waardoor je enorm veel plekken kan verkennen met een jacht.

Wel is het goed om rekening te houden met het feit dat je al varend minder snel kilometers aflegt dan dat je normaal gesproken met de auto doet. Je verkijkt je snel op de tijd die je nodig hebt om van A naar B te komen. Daarom helpen we je graag met het uitkiezen van een geschikte route. Verder bieden wij alleen reserveringen van 3 dagen of meer aan. Mocht je toch korter dan 3 dagen willen dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Contact opnemen over de Linssen Yachts

Als je vragen hebt over Linssen Yachts dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Als je een jacht wilt reserveren dan kan je op onze website kijken wanneer de jachten beschikbaar zijn. Je kan er voor kiezen om de jacht te bezichtigen, maar maak dan wel eerst even een afspraak. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de jacht aanwezig is in de jachthaven.