Site Loader

Over ons

Met steeds meer vraag naar koffie barren huren blijven wij als specialist in deze markt snel groeien. Sinds 2005 zijn wij verantwoordelijk voor het leveren en schenken van de lekkerste koffie, thee en smoothie smaken en het voeren van gesprekken met bezoekers van uw evenement. Hoogwaardige kwaliteit service en producten leveren is onze grootste prioriteit en weten dit met onze kennis en ervaring goed te realiseren. Onze werknemers zijn allemaal SCA gecertificeerd tot intermediate niveau en hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied en ontzorgen u graag van de gehele catering op uw evenement.

Werkwijze

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze sociale en ervaren koffie, thee en smoothie fanaten weten als geen ander hoe zij gasten moeten bedienen en informeren over de aangeboden smaken en het verhaal daarachter. Een koffie bar huren is van groots belang om uw gasten letterlijk een warm welkom te heten en ze een onvergetelijke ervaring te bieden. We ontzorgen het gehele catering proces voor tal van klanten en weten door onze flexibele werkwijze langdurige en sterke samenwerkingen aan te gaan. We komen graag met u in contact en bespreken al onze mogelijkheden met u!

Service

Gastvrijheid en kwaliteit service is waar wij goed in zijn. Zowel wij als onze klanten stellen het erg op prijs om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Wanneer dit toch het geval is zoeken we graag naar een passende oplossing samen met onze klanten. Klanttevredenheid is voor ons enorm belangrijk en weten dit dan ook goed te realiseren.

Contact

Mocht u een koffie bar willen huren of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig kunnen voorzien van passend advies.