Site Loader
visitekaartje

Heb je je ooit afgevraagd hoe je jouw merk kan onderscheiden van de concurrentie? In het huidige tijdperk van hevige concurrentie in bijna elke sector, wordt het moeilijker om je merk te onderscheiden. Toch is het nog nooit zo belangrijk geweest om dit te doen. De markten zijn verzadigd en bedrijven zijn op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om zich te onderscheiden van de concurrenten. Met de technologische opmars van de laatste decennia beschouwen sommigen drukwerk als een vergeten medium dat is vervangen door online marketing. De drukindustrie is echter blijven evolueren, bijna hand in hand met de opleving van nieuwe technologie. Hieronder is een lijst opgesteld met drie stappen die je kan overwegen om boven de concurrentie uit te stijgen en je te onderscheiden van de rest. 

Visitekaartje

Visitekaartjes worden misschien als ouderwets beschouwd, maar ze zijn nog steeds een essentieel instrument voor de meeste werknemers. Ze zijn nog steeds de gemakkelijkste manier om je gegevens bekend te maken bij het netwerken, bij ontmoetingen of op evenementen. Omdat visitekaartjes deel uitmaken van een kennismaking, zijn ze belangrijk om een gunstige eerste indruk te maken. Een stijlvol, in het oog springend visitekaartje met alle nodige contactgegevens zal de aandacht van je prospect trekken en je een voorsprong geven op je concurrent. 

 

Bedrukte tape

Eerste indrukken zijn zo belangrijk. Op maat bedrukte tape, waarop je merk staat afgebeeld, geeft een geweldige eerste indruk wanneer het bij je klant aankomt. Het laat zien dat je om je klanten geeft en dat je aandacht besteedt aan details, wat helpt om vertrouwen in je bedrijf en je producten op te bouwen. Het gebruik van een op maat bedrukte tape betekent dat vanaf het moment dat de doos je site verlaat tot het moment dat het bij de klant is aangekomen, het merk duidelijk is, wat de naamsbekendheid doet toenemen. Bovendien kan je bedrijf zich door het gebruik van op maat bedrukte tape onderscheiden van de concurrent met de toename van online winkelen en zendingen die worden verzonden. Naast bedrukte tapes, bestaat er nog een uitgebreid assortiment aan andere soorten tapes. Bekijk dit aanbod op https://www.tapeprint.eu/.

Bedrukte balpen

Promotionele pennen kunnen een effectief marketinginstrument zijn voor elk bedrijf. Een van de essentiële accessoires die mensen op regelmatige basis gebruiken is een pen. Een balpen met de advertenties van je bedrijf kan een enorm effect hebben op de totale reclamecampagne. Wanneer ze je pen gebruiken, wordt het doelpubliek blootgesteld aan je reclameboodschap. Hierdoor is de kans groter dat zij de diensten en goederen van je organisatie zullen gebruiken totdat de noodzaak zich voordoet.Cadeautje in wit met goud