Site Loader
man achter een bureau op een laptop

PHP is een uiterst veelzijdige programmeertaal die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van dynamische websites. Met een cursus kun je je PHP vaardigheden verbeteren en biedt tegelijkertijd deskundige inzichten in PHP ontwikkeling! Laten we eens verder kijken.

PHP Cursussen online

Bij SpiralTrain bieden we een uitgebreide selectie PHP cursussen aan voor zowel nieuwkomers als ervaren ontwikkelaars. Deze cursussen zullen je helpen je kennis uit te breiden en vaardigheden op te bouwen die je nodig hebt om krachtige webapps te bouwen met deze krachtige technologie.

Basis Cursus PHP

Onze PHP basiscursus is op maat gemaakt voor beginners die willen beginnen met het programmeren van PHP. In onze beginnerscursus leer je de belangrijkste concepten van de programmeertaal zoals variabelen, arrays, functies en loops voordat je verder gaat met het werken met databases en het maken van eenvoudige websites met PHP.

PHP cursus voor gevorderden

Als je eenmaal de basisprincipes van PHP onder de knie hebt, bieden we een cursus PHP voor gevorderden om je kennis verder uit te breiden. Hier zul je onderwerpen behandelen als object georiĆ«nteerd programmeren, formulier verwerking, werken met databases en het implementeren van beveiligingsmaatregelen – waardoor je leert om robuuste web apps te ontwikkelen met deze taal.

PHP Frameworks

Wij bieden ook cursussen aan over populaire PHP frameworks zoals Laravel en Symfony die tot doel hebben de PHP vaardigheden van een ontwikkelaar verder te ontwikkelen. Wij behandelen hoe deze frameworks kunnen worden gebruikt om complexe webapps te ontwikkelen, evenals best practices in PHP ontwikkeling.

Waarom kiezen voor SpiralTrain’s PHP cursussen?

  • Ervaren instructeurs: Onze docenten zijn allemaal ervaren PHP ontwikkelaars en begeleiden je tijdens deze leerervaring.
  • Praktijkgerichte aanpak: Bij SpiralTrain geloven we in praktijkgericht leren. Je krijgt volop de gelegenheid om het geleerde toe te passen tijdens praktische oefeningen en projecten.
  • Flexibiliteit: Met zowel klassikale als online training opties om aan elk schema en behoefte te voldoen, laat ons flexibele aanbod je kiezen welke training het beste bij jouw eisen en schema past.
  • Certificering: Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat als bewijs van deelname dat jouw professionele profiel kan versterken.scherm met websiecode