Site Loader

Over ons

Al tal van jaren zijn wij verantwoordelijk voor het transporteren van goederen op veel verschillende manieren. Waar het voor ons bedrijf allemaal begon met Groupage zijn wij nu uitgegroeid tot een welvarend bedrijf. Het verzamelen van lading voor New York bleek een succesvolle aanpak te zijn wat zich leidde tot meer aanvraag naar deze dienst. Wij zijn al ruim 85 jaar een onmisbare schakel in ieders logistieke keten en zijn niet meer weg te denken als Groupage expediteur. Met meer dan 150 werknemers ontzorgen wij onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week van hun import en export ladingen.

Groupage

Met zo’n 170 wekelijkse Groupage diensten zijn wij niet meer weg te denken als Groupage expediteur in Rotterdam. Via een netwerk van 170 havens zijn wij in staat om op meer dan 700 internationale bestemming te leveren. Wanneer onze klanten ervoor kiezen om hun lading te verschepen door middel van Groupage (LCL) hebben zij de mogelijkheid om hun goederen bij ons in de haven af te leveren of om dit op te laten halen door ons wanneer het een grotere partij betreft.

Voordat uw lading wordt vervoerd controleren wij welke goederen bij elkaar mogen en welke niet. IMO-goederen mogen bijvoorbeeld niet altijd bij voedingsmiddelen.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als de klanten het op prijs stellen op goed contact te behouden. Zo vermijden wij eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen. Helaas komt het wel eens voor dat wij de verkeerde afmetingen van goederen krijgen. Door onze flexibele aanpak weten wij dit altijd samen met de klant goed op te pakken. Door goed te communiceren beperken wij de schade van het probleem en kunnen snel verder met waar wij goed in zijn.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze Groupage diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies op afstand kunnen geven.