Site Loader
man met bloemen achter rug

Wanneer koppels even door een moeilijke fase gaan, is dat op zich nog niet zo alarmerend. Maar wanneer deze fase echter blijft duren, dan wordt het een andere zaak. Vaak vinden koppels de stap te groot om relatietherapie te gaan volgen. Zichzelf en hun relatie letterlijk aan iemand bloot geven die voor hen zit, kan moeilijk zijn. Hierdoor gaan koppels soms jammer genoeg uit elkaar. Vanaf nu kan je gelukkig ook via online relatietherapie jouw relatie weer nieuw leven inblazen! 

Samen aan relatie werken 

Ben je al heel lang samen en heb je het gevoel dat je stilaan uit elkaar aan het groeien bent? Dan is het heel gemakkelijk om de relatie op te geven en er niet aan te gaan werken. Maar wanneer je elkaar nog echt graag ziet, moet je gewoon vechten voor de relatie en dan kan online relatietherapie echt wel helpen. Je hoeft geen therapeut face-to-face te ontmoeten, dit kan in alle anonimiteit gewoon online! Het voordeel ervan is dat je geen wachtlijsten hebt en dat de online therapeuten erg flexibel zijn! 

Relatietherapie na bedrog 

Is er sprake van bedrog binnen in de relatie, dan kan het heel moeilijk zijn om het vertrouwen tussen jou en je partner weer op te krikken. Gelukkig kan een online relatietherapeut daar mee helpen. Ontrouw in een relatie hoeft niet meteen het einde hiervan te betekenen, toch zeker niet wanneer je er allebei nog uit wil geraken. Met de juiste begeleiding die jullie online kunnen krijgen, zal dit zeker en vast lukken. Maar je moet natuurlijk beide wel de wil hebben om nog voor de relatie te willen vechten. 

Individuele begeleiding

Ook kan het zijn dat jouw relatie momenteel wat stroef gaat, omdat je wat met jezelf in de knoop ligt. Dan is er niet alleen online relatietherapie voor koppels, maar ook voor jezelf! Individuele sessies kunnen ook online gebeuren wanneer je niet goed in jezelf zit. Is het bijvoorbeeld moeilijk om nog te communiceren in de relatie? Dan kan je zelf alleen in therapie gaan om je eigen gedrag, gedachten en gevoelens te ondersteunen en reflecteren.

 

 man vrouw samen in park