Site Loader

Over ons

Sinds onze beginjaren houden wij ons bezig met veel verschillende schoonmaaktaken voor bedrijven. Als glazenwasser in Westland met decennia lange ervaring weten wij als geen ander hoe wij optimaal resultaat leveren en de klanttevredenheid hooghouden. Omdat wij al die jaren hebben geïnvesteerd in onze werknemers, machines en materialen kunnen wij hoge kwaliteit leveren zodat u hier later geen omkijken meer naar heeft. Wij begrijpen dat u het al druk genoeg heeft met het runnen van uw bedrijf en geen tijd heeft voor schoonmaak uurtjes. Daarom ontzorgen wij u als glazenwasser in Westland graag met onze diensten.

Glazenwasser in Westland

Omdat wij goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends in onze markt weten wij ons vroegtijdig goed aan te passen waardoor wij flexibel inzetbaar zijn voor bedrijven omdat wij vooraf al weten wat hun wensen zijn. Het wassen van ramen is een vak apart en brengt veel technieken met zich mee wanneer je bijvoorbeeld blijvende strepen wilt vermijden.

Met de nieuwste materialen en machines werken wij volgens de meest recente AVG-normen. Door goed gebruik te maken van onze kennis en ervaring kunnen wij optimaal resultaat behalen en klanten een tevreden gevoel te bieden. Als glazenwasser in Westland denken wij graag met u mee en laten u kennis maken met al de mogelijkheden!

Service

Met jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten van ons verwachten. Om een vlekkeloze samenwerking aan te gaan merken wij dat zowel wij als onze klanten het op prijs stelt om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1 en weten hier goed naar te presteren.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies op afstand kunnen geven.