Site Loader

Jij wilt natuurlijk ook thuis het beste internet. We zijn namelijk gewend geraakt aan het snelste en beste internet. We willen niks meer missen en zijn graag altijd op de hoogte van alles. Mis je iets, dan kan het natuurlijk zo zijn dat je niet weet waar er over gepraat wordt, of krijg je last van echte fear-of-missing-out. Dit is misschien wel een grotere angst dan het daadwerkelijke slechte internet. Gelukkig kunnen we wel stellen dat slecht internet verleden tijd is. We zijn tegenwoordig continu bereikbaar en kunnen dan ook niet zonder ons internet. Zowel buiten als binnen zijn we bereikbaar. We raken al in paniek als onze 4G veranderd in “geen bereik”. Toch is internet binnen nog belangrijker. We brengen veel tijd door in ons huis en kunnen dan ook niet zonder internet. Een glasvezelkabel zorgt voor razendsnel internet.

Thuiswerken heeft invloed

Je zal er misschien niet in het eerste opzicht aan gedacht hebben maar het thuiswerken heeft een grote invloed op het internetgebruik. In deze moderne tijd werken we voornamelijk online. Zonder internet kunnen we praktisch niks. We skypen en bellen heel wat af, en zelfs met klanten wordt er tegenwoordig geappt. De online-afdelingen worden alsmaar belangrijker door de toename van internetgebruik. Zonder internet missen we eigenlijk alles. We missen meetings, vergaderingen en zelfs contact met klanten en collega’s wordt lastig. Juist nu is dus thuis internet ontzettend belangrijk, en zonder kunnen we eigenlijk ons werk niet verrichten. Ook de kwaliteit van het internet is natuurlijk belangrijk. Traag internet is ons grootste irritatiepunt. Een glasvezelkabel kan ervoor zorgen dat jij razendsnel internet hebt en geen irritaties meer hebt.

Glasvezelkabel, iets voor jou?

Heb jij het gevoel dat jouw internet nog wel een stuk sneller kan? Wacht dan vooral niet langer en bekijk goed wat je opties zijn. Voor je het weet heb jij het allersnelste internet van jouw collega’s en klanten bij elkaar!