Site Loader

Over ons

Sinds de jaren 50 zijn wij als rijschool in Alphen aan den Rijn verantwoordelijk voor het opleiden van leerlingen om zelfstandig en vol zelfvertrouwen te beginnen aan hun examens om vervolgens met genoeg kennis en ervaring de weg op te kunnen en veilig deel te nemen aan het verkeer. Onze gespecialiseerde instructeurs die al jaren in het vak zitten leren je alle kneepjes van het vak die jij moet kennen en werken nog elke dag vol passie! Onze ervaring leidt tot veel flexibiliteit waardoor wij altijd aan de wensen van onze leerlingen kunnen voldoen.

Onze mogelijkheden

Onze aanpak bleek al sinds de beginjaren van onze rijschool in Alphen aan den Rijn erg succesvol. Daarom hebben wij geïnvesteerd in onze service en bieden nu veel verschillende mogelijkheden aan. Zo hebben wij tal van auto’s met verschillende formaten en functies. Daarnaast bieden we verschillende lespakketten aan.

Naast onze gewone lessen bieden we je ook de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen. Hierin ga je binnen maximaal 15 een intensief project aan en wordt je binnen no-time klaargestoomd om te beginnen aan je examen!

Ook trainen wij onze instructeurs om rijlessen te verzorgen voor mensen met faalangst, ADHD, autisme en andere verwante problemen. Zo bieden wij al onze leerlingen de mogelijkheid om te komen lessen. Liever met een vriend of vriendin rijlessen volgen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn? Dat begrijpen we, daarom kun je in onze DUO-opleiding samen lessen waardoor het nóg leuker wordt!

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze leerlingen het op prijs stellen om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te vermeiden. Tevredenheid bij onze leerlingen en staat bij ons op nummer 1 in het rijtje.

Contact

Mocht je rijlessen willen volgen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je snel verder kunnen helpen!