Site Loader

Voor funderingsherstel moet er een zorgvuldig stap voor stap proces gevolgd worden. Dit is een ingewikkeld proces waar heel wat bij komt kijken en het is dus niet verstandig als de woningeigenaren zelf deze werkzaamheden proberen uit te voeren.

Eerst zal er een uitvoerig onderzoek uitgevoerd worden. Als er uit dit onderzoek blijkt dat funderingsherstel benodigd is dan zullen wij een passende funderingstechniek bedenken voor deze specifieke situatie. Hierbij zullen we een schatting geven over de bijbehorende kosten voor de werkzaamheden. Er zal daarnaast ook een tekening gemaakt worden met berekeningen om er voor te zorgen dat alles perfect is. Daarna zullen de vergunningen aangevraagd moeten worden om de werkzaamheden te starten. Dit doen wij voor jou. Wanneer de vergunningen binnen zijn kunnen de sloop- en grond werkzaamheden van start gaan. Zodra deze fase is afgerond kunnen wij de funderingspalen aanbrengen. Als laatst zullen we betonwerkzaamheden uitvoeren zodat de fundering heel lang mee kan gaan.

Een mogelijke oorzaak van funderingsproblemen kan zijn dat palen beginnen te rotten, overbelasting van de palen of interne verbouwingen.

Funderingsherstel specialist

Dus als je op zoek bent naar een funderingsherstel specialist dan kan je bij ons terecht. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met funderingstechnieken. Door de jaren heen hebben we enorm veel kennis en expertise opgedaan dat we bij onze werkzaamheden goed kunnen gebruiken.

Naast het belang van hoge kwaliteit houden wij ons ook veel bezig met de veiligheid van ons personeel en uiteraard de werkzaamheden zelf. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf dat inhoudt dat we verantwoord en veilig te werk gaan.

Contact opnemen over funderingsherstel

Als je vragen hebt over funderingsherstel dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Op deze manier krijg je advies op maat voor jouw specifieke situatie evenals een financieel overzicht van de werkzaamheden.