Site Loader

Over ons

Naast de vele andere diensten die wij aanbieden is Full Container Load (FCL) een veel voorkomende dienst waar onze klanten graag gebruik van maken. Het is een optimale mogelijkheid om grote partijen aan goederen op een makkelijke en relatief snelle tijd te verschepen. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij misschien wel 1 van de grootste expediteurs die deze dienst aanbied. Door onze efficiƫnte en flexibele aanpak weten wij succesvolle samenwerkingen te realiseren en leggen de fundering voor een langdurige samenwerking. We komen graag met u in contact om al uw wensen te bespreken en hier een juiste aanpak voor te verzinnen.

FCL

Wanneer onze klanten ervoor kiezen om hun ladingen te vervoeren met onze FCL dienst, hebben zij de mogelijkheid om de goederen die zij willen verschepen bij ons in de haven af te leveren of kiezen ervoor om hun lading door ons op te laten halen door middel van een vrachtwagen. Vanaf dat momenteel is uw lading onze verantwoordelijkheid en houden u gedurende het gehele proces goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo behoud u het overzicht en weet u precies wat de stappen zijn die wij gaan ondernemen om uw goederen op de meest makkelijke, maar zorgvuldige manier op locatie krijgen.

Douanezaken

Naast FCL zorgen wij er ook voor dat u in bezit bent van alle papieren die u nodig hebt om uw lading te importeren of exporteren. Dit maakt het voor u eenvoudig om uw goederen te vervoeren terwijl wij ons bezighouden met onze dagelijkse bezigheid. Door de jaren heen hebben wij een vertrouwelijke band met de douane weten op te bouwen, dit heeft geleidt tot een AEO-certificering die wij in 2010 mochten ontvangen.

Contact

Mocht je je lading willen vervoeren door middel van onze FCL dienst of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig kunnen voorzien van advies.