Site Loader

Over ons

Kom je uit de buurt of heb je een gezellig dagje in Delft met je vrienden of familie? Kom dan gezellig langs in ons restaurant in Delft en geniet van de lekkerste gerechten en dranken van onze menukaart! Naast ons restaurant hebben we ook een prachtig terras waar je in de zomer lekker kunt genieten van het warme weer en in de winter onder de heaters kan zitten met een kop warme chocolademelk terwijl je aan het genieten bent met je vrienden of familie. We zien je graag eens langs komen en kunnen niet wachten om je een onvergetelijke ervaring mee naar huis te laten nemen!

Onze menukaart

Uiteraard bieden we naast die heerlijke, warme chocolademelk veel meer dranken en gerechten aan. Zo kun je bij ons terecht om te lunchen en de lekkerste broodjes en dergelijke uit te proberen. Om er eens even tussenuit te gaan en te gaan studeren of werken in een andere omgeving dan dat je gewend bent kun je in ons restaurant in Delft een rustig plekje opzoeken waar je je les kunt volgen of kan vergaderen, terwijl we je bedienen.

We bieden een ruime variatie aan in bier en hebben dan ook 15 verschillende Belgische bieren op de tap waarvan we er een aantal met regelmaat wisselen. Deel je ervaring met je vrienden en kom erachter welke smaak jij nu echt het lekkerst vind! Daarnaast hebben wij ook heerlijke bieren op de fles en de lekkerste wijnen. We nodigen je uit om eens langs te komen in ons restaurant in Delft en je te informeren over alle soorten drank. Uiteraard kun je ook bij ons komen borrelen en dineren en maken we er samen een gezellige tijd van!

Contact

Mocht je willen reserveren in ons restaurant in Delft of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen!