Site Loader

We zien alweer druk bezig met de plannen voor aankomende zomer. Helaas is het nog onzeker of we een tripje naar het buitenland kunnen maken. Vorige zomer was dit helaas niet mogelijk door de huidige crisis en voor aankomende zomer is er ook nog veel onzekerheid. Een ding is zeker, voor onze economie zou het erg voordelig zijn. Vorige zomer hebben we nog kunnen genieten door het vinden van andere alternatieven. Sommige mensen kozen ervoor om alsnog een reis te maken terwijl anderen een huisje boekten in eigen land. Deze zomer is het vooral een aanrader om in eigen land te kijken wat er mogelijk is. Er zijn namelijk nu eenmaal veel mogelijkheden en dat is ook nog eens goed om de eigen economie weer een handje te helpen. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een jacht te huren bij Linssen Yachts en er eens goed op uit te trekken.

 

Veel te doen in eigen land

We beseffen het ons soms niet, maar eigenlijk is er ook genoeg te doen in ons eigen land. We vinden het in de zomer heerlijk om er op uit te trekken, sommigen het liefst zelfs zo ver mogelijk. Echter kan het ook geen kwaad om het eens dichterbij op te zoeken. Wanneer we allemaal massaal de activiteiten in eigen land gaan plannen, is dit ook nog eens een goede boost voor de economie. Deze heeft al veel te verduren gehad, en veel ondernemers zullen zelfs blij zijn met een reisverbod. Op die manier kunnen ze de geleden schade enigszins compenseren. Bij Linssen Yachts is het een groot voordeel dat je een echte vakantiefeeling krijgt in eigen land. De Nederlandse wateren afvaren, in een leuk gezelschap en ook nog eens met lekker weer, wie wil dat nu niet?

 

Reserveer

Veel mensen zullen al aan het overwegen zijn wat de plannen gaan worden deze zomer. Wacht dus vooral niet te lang en maak snel een reservering!