Site Loader

Over ons bedrijf

Al meer dan 20 jaar zijn wij verantwoordelijk voor het leveren en installeren van topkwaliteit camera’s in supermarkten. Met steeds meer toenemende diefstallen zien supermarkt eigenaren de ernst van de zaak en schaffen beveiligingscamera’s aan om te voorkomen dat incidenten ongestraft blijven. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe de markt in elkaar steekt en hoe wij kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Onze flexibiliteit leidt tot subtiele en langdurige samenwerkingen waarbij de wensen van de klant bij ons op nummer 1 staan.

Europese certificering

Omdat wij uitsluitend werken met Europees goedgekeurde apparatuur weten wij kwaliteit camera’s in de supermarkt te hangen en voorkomen hiermee dat beelden niet worden aangemerkt als bewijsmateriaal. De systemen zijn volledig uitgevoerd volgens de laatste AVG-normen en mogen door ons zonder beperkingen worden geïnstalleerd.

Bescherming van onze klanten

Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Het komt helaas wel eens voor dat omstandigheden veranderen en onze klanten niet meer kunnen voldoen aan de termijnbetalingen. In dat geval behouden wij ons het recht om de systemen binnen 2 maanden na ontbinding te verwijderen. De laatst betaalde termijnen zullen wij aanmerken als huur om lastige incassoprocedures te voorkomen.

Service

Onze jarenlange ervaring leidt tot veel kennis van de markt en de wensen van onze klanten. Camera’s in de supermarkt komt steeds vaker voor en weten hier dan ook goed op in te spelen. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen houden we goed contact met de klant. Mochten er zich toch problemen voordoen overleggen we graag samen met de klant wat de juiste oplossing is om de schade van het probleem te minimaliseren.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in het plaatsen van camera’s in de supermarkt of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.