Site Loader

Het is altijd weer spannend; die eerste date! Je ziet elkaar misschien voor het eerst, of hebt elkaar in ieder geval nog niet erg vaak goed gesproken. Het uitkiezen van een activiteit is niet al te makkelijk. Het is namelijk erg bepalend voor de sfeer van de date wat je gaat doen. Het belangrijkste is dat jullie het beide leuk vinden. Vindt een van de twee het niet leuk, is de date vaak al gedoemd om te falen. Er zijn velen opties mogelijk, maar kies vooral iets waarbij jullie beiden op jullie gemak zijn. Een eerste date kan nog wat ongemakkelijk zijn, dus is het soms verstandig om iets te kiezen dat dat een beetje wegneemt. Je kunt een hapje eten, naar de bioscoop, maar misschien wel de beste optie van allemaal; de bowling in Utrecht. Dit de perfecte manier om goed met elkaar te lachen en elkaars fanatieke kant te ontdekken.

 

Bowling in Utrecht – leuke stad

Het grote voordeel is dat jullie na een bezoekje aan de bowling in Utrecht, ook nog eens de stad kunnen gaan ontdekken. Het is leuk om even goed na te bespreken wie er nu eigenlijk gewonnen heeft. Er zijn veel mogelijkheden na deze leuke activiteit, afhankelijk van hoe succesvol de date loopt. Deze mooie stad biedt veel opties, en heeft een breed scala aan leuke activiteiten. Je kunt er een hele hoop leuke restaurantjes vinden, leuke terrasjes aan het water en natuurlijk mooie bezienswaardigheden. Een leuk rondje lopen levert ook al vaak veel leuke momenten op samen.

 

Alle gelegenheden

Natuurlijk niet alleen voor een date is dit het perfecte uitje, dit geldt eigenlijk voor heel veel gezelschappen. Van jong tot oud, iedereen vermaakt zich goed met deze activiteit. Een leuk uitje met de vriendengroep, een teamuitje of misschien een kinderfeestje. In alle gevallen is dit eigenlijk een hele leuke activiteit om in te plannen. Het is een perfecte balans van actief en passief, en er is voor ieder wat wils. Voor de kleintjes is er zelfs altijd de mogelijkheid om rekjes aan de zijkant uit te schuiven. Op die manier is het echt voor iedereen leuk!