Site Loader

Over ons

Als biercafé in Delft weten wij als geen ander hoe wij de sfeer er goed in kunnen houden! Onze enthousiaste medewerkers verwelkomen je graag in ons restaurant of buiten op ons terras. Ons sfeervolle café staat op misschien wel op het gezelligste plein van Nederland, de Beestenmarkt! We nodigen je uit om gezellig langs te komen met je vrienden of familie en te genieten van al onze dranken en gerechten! Als Belgisch biercafé hebben wij de lekkerste bieren, broodjes en gerechten op tafel te zetten welke zeer gevarieerd zijn.

Menukaart

Ons Belgisch biercafé heeft een ruim assortiment uit de lekkerste Belgische bieren. Met 15 bitteren bieren op de tap waarvan er een aantal regelmatig wisselen is er genoeg variatie en kun je je ervaring delen met je vrienden! Daarnaast hebben wij ook heerlijke bieren op de fles die je kan proeven.

Je kunt langskomen om te lunchen, borrelen of dineren en eens even lekker in een andere omgeving uit eten te gaan! Met de lekkerste borrels, hapjes, gerechten en drankjes weten wij onze gasten te verwennen met een uitgebreide menukaart! Ook om te studeren kun je bij ons terecht. Even optimaal focussen kan geen kwaad. Daarom zoek je gewoon een rustig plekje op waar jij denkt dat je aan de slag kan! Ook om te vergaderen met je collega’s kun je bij ons terecht.

Service

Uiteraard bieden wij als biercafé onze gasten de service die zij verdienen. Daarom nodigen we je uit om bij eventuele problemen of ongeregeldheden langs te komen zodat we samen een geschikte oplossing kunnen vinden! We doen ons uiterste best om het je zo goed mogelijk naar wens te maken!

Contact

Om te reserveren in ons biercafé of om eventuele vragen en/of opmerkingen te delen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen!