Site Loader

Over ons Belgische biercafé

Met jarenlange ervaring als Belgisch biercafé weten wij als geen ander wat onze gasten van ons verwachten. Een gezellige sfeer is van groots belang en weten dit goed te realiseren door onze kwaliteit service en gastvrijheid! Het naleven van de wensen van de klant is onze hoogste prioriteit en doen dit met veel plezier. Onze medewerkers helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijk en heerlijk moment met je vrienden of familie bij ons in het café of met lekker weer op ons terras! Daarnaast informeren we je graag over onze menukaart en de mogelijkheden in het reserveren bij ons.

Onze menukaart

Als Belgisch biercafé kan het Belgische bier uiteraard niet ontbreken. Met de 15 lekkerste Belgische bieren op de tap waarvan er een aantal met regelmaat gewisseld worden kun je bij ons genieten van heerlijke smaken. Daarnaast hebben wij ook bieren op de fles waarvan je de lekkerste kunt delen met je vrienden of familie!
Ook kun je bij ons genieten van de lekkerste borrels en ben je van harte welkom om lekker te komen lunchen en dineren bij ons in het Belgische biercafé. Van soep tot mosselen, we bieden een ruime keus met veel variatie aan. Even buiten de deur studeren of werken? Geen probleem, bij ons kun je een rustig plekje zoeken en bedienen we je terwijl je studeert of vergaderd met je collega’s!

Service

Ervaring leert ons hoe wij moeten omgaan met de wensen van de klant. We streven naar de beste kwaliteit service en gastvrijheid. Wanneer iets niet helemaal naar wens is, kun je ons aan ons jasje trekken en bespreken we wat de meest gepaste oplossing is om het naar uw wens te maken!

Contact

Mocht je willen reserveren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen en kunnen informeren over de mogelijkheden die wij als Belgisch biercafé bieden.