Site Loader

Een pand is ontzettend belangrijk voor een bedrijf. De zaken kunnen nog zo goed lopen maar als het bedrijf op een geheel verkeerde locatie zit, kan dit het bedrijf belemmeren. Het is daarom essentieel dat alle factoren goed overwogen worden. Heeft u een locatie nodig in het centrum, aan het water, in de haven, buiten de stad? U moet dus goed kijken wat er bij uw bedrijf past. Anders kan het u dus erg benadelen. Een bedrijfsmakelaar weet precies waar hij naar moet kijken. Samen met u gaat hij rond de tafel om de belangrijkste factoren vast te stellen en gaat dan samen met u op zoek naar een bedrijfspand in Nijkerk en omgeving.

 

Verhuur en verkoop bedrijfspand Nijkerk

 

Het kan natuurlijk ook dat u uw huidige pand wilt verkopen of verhuren. Een makelaar weet precies de huidige marktontwikkelingen. Hij weet dus precies hoe hij hier het best op in kan spelen. Hoe zijn de juridische aspecten? Wat zijn de financiële risico’s? Hij wikt en weegt de verwachte huuropbrengst met de kosten. Uiteindelijk zal hij streven naar de best mogelijke situatie voor u.

 

Aankoop en huur

 

Als u zelf op zoek bent naar een bedrijfspand Nijkerk of uw huidige pand wilt verlaten voor een nieuwe locatie, is het aan te raden om hier een makelaar voor in dienst te nemen. De makelaar gaat met u in gesprek over uw eisen en wensen. Het is belangrijk dat uw bedrijf goed in kaart wordt gebracht. Welke locatie past en is geschikt voor uw onderneming? Als deze vraag is vastgesteld, gaat de makelaar voor u op zoek. Hij zal een lijstje met verschillende panden selecteren en deze samen met u bezoeken. Een makelaar is objectief en weet precies hoe hij een pand moet beoordelen. Hierdoor zal hij u voldoende steun bieden tijdens het proces en ervoor zorgen dat u geen emotionele beslissing neemt, maar er rationeel over nadenkt.