Site Loader

Wij zijn een makelaarsbedrijf dat klanten ondersteunt bij de aankoop, verkoop, huur en verhuur van bedrijfspanden. Wij functioneren als directe partner van onze klanten die precies weet waar de wensen en eisen van de klant liggen.  Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij onszelf een echte professional noemen op het gebied van de makelaardij. Ben jij toevallig op zoek naar een bedrijfspand Nijkerk? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Wij hebben direct toegang tot het aantal beschikbare bedrijfspanden in de omgeving. Dus wacht niet langer en neem snel contact met ons op voor een makelaar die je op persoonlijk niveau actief is.

Kopen of huren

Het is een dilemma die de meeste mensen tegenwoordig hebben: Moet je nu een bedrijfspand huren of kopen? Wat is de voordeliger of wat is er juist slimmer op langer termijn. Om jou antwoord te geven op deze vragen voeren wij een onderzoek uit op basis van bepaalde criteria die met de klant zijn afgesproken. Uit dit onderzoek moet vervolgens blijken wat er interessanter is voor onze klant. Wees er wel attent op dat onze onderzoeken niet 100% waterdicht zijn maar 90%. Al met al nog een goede percentage toch.

Bedrijfspand Nijkerk verkopen

Wellicht staat je bedrijfspand al in Nijkerk en wil je er graag van af. Ook dan kan je bij ons terecht. We specialiseren ons in het hele pakket van huren, verhuren, kopen en verkopen. Dus sta je in Nijkerk en zoek je een makelaar die je kan helpen met de verkoop? Neem dan snel contact op en wie weet hebben we binnenkort al een afspraak om te kijken welke stappen we het beste kunnen volgen. Onze topprioriteit ligt in jouw wensen dus met andere woorden zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. We hopen je snel te helpen aan een bedrijfspand.