Site Loader

Het aantal ZZP’ers neem sterk toe maar wat houdt dit in. Dit betekent onder andere dat er meer bedrijfspanden nodig zijn om deze ZZP’ers te voorzien van een locatie. Wij als makelaar gaan voor je aan de slag, om te vinden wat jij zoekt. Als makelaar staan we altijd heel dicht bij onze klanten en om deze reden weten we ook vaak waar de wensen en behoeften liggen van onze klanten. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, ga dan snel naar onze website om daar alle informatie te vinden. Je kan ook dit artikel doorlezen, wat je een globaal overzicht geeft over onze werkwijze.

Huren en verkopen

Wij staan voor je klaar wanneer je bedrijfspand Ede wil kopen, verkopen of huren. Het is altijd prettig om een makelaar aan je zijde te hebben omdat wij precies weten wat er speelt in de markt en wij wellicht dingen zien die jij als klant niet ziet. Je kan hierbij denken aan de waarde van het pand. Tijdens het gehele traject zullen wij je assisteren in het vinden van de juiste bedrijfspand. Maak kennis met onze makelaars en plan een afspraak in om een pand te gaan bekijken.

Onze werkwijze

Een bedrijfspand Ede kopen of verkopen vraagt om twee verschillende aanpakken. Bij het kopen van een pand gaan we met je in gesprek, bespreken de wensen en gaan we op zoek naar een geschikt pand. Bij het verkopen van een pand gaan we met elkaar na waar eventuele gebreken liggen, wat de huidige waarde is en wat slim is om te doen in de steeds schommelende markt van de huizen. Heb je zelf vragen of opmerkingen tijdens het proces? Geef deze dan zo snel mogelijk aan, want alleen dan kunnen wij de perfecte match vinden. We zien je hopelijk snel in Ede!