Site Loader

Over ons

Sinds onze beginjaren zijn wij verantwoordelijk voor het meedenken en realiseren van bedrijfsinrichting voor kantoorpanden en tandartspraktijken. Middels onze kennis en ervaring weten wij keer op keer succesvolle en efficiënte samenwerkingen te realiseren wat leidt tot mooie resultaten en vertrouwen bij onze klanten. Omdat uw pand hét visitekaartje van uw bedrijf is, is het noodzakelijk om een representatieve uitstraling te hebben om je klanten en werknemers in een vertrouwelijke omgeving te verwelkomen. Onze specialisten helpen je graag verder met deze lastige, maar vooral uitdagende klus en komen dan ook graag met je in contact om alle mogelijkheden te bespreken.

Kantoorinrichting

Bedrijfsinrichting is ons specialisme. Zo helpen wij onze klanten met het inrichten van hun kantoor en begeleiden hun door het gehele proces. Door onze jarenlange ervaring en specialisme zijn wij in staat om alles zelf van A-Z te regelen zodat u zich bezig kunt houden met andere werkzaamheden. Zo krijgt u ook 1 aanspreekpunt om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Ook geven we u een duidelijk beeld wat de bedrijfsinrichting gaat kosten zodat u hierop kunt inspelen. Ervaring leert dat onze klanten dit erg op prijs stellen zodat ze controle houden over een financiën.

Tandartspraktijken

Vaak is het voor mensen een uitdaging om naar de tandarts te gaan. Om dit te minderen en mensen in een vertrouwelijke omgeving te ontvangen is het noodzakelijk om een frisse, gezonde uitstraling te realiseren. We begeleiden je door de ontwerpfase waarin we de gehele bouwtekeningen maken. Daarna beginnen we met de voorbereidingen waarna we aan de slag gaan met de bedrijfsinrichting en dus de verbouwing. Daarna ontvangt u de sleutel en is het aan u om een geweldige opening te organiseren.

Contact

Wil je dat wij je helpen met bedrijfsinrichting of heb je verdere vragen en/of opmerkingen? Twijfel niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op!