Site Loader

Over ons bedrijf

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf zijn wij niet meer weg te denken voor tal van bedrijven. Vanwege onze kennis en ervaring zijn wij zeer flexibel inzetbaar wat de klanttevredenheid hoog houdt en lange samenwerkingen blijven bestaan. Onze werknemers zijn specialist op het gebied van veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden wat leidt tot optimaal resultaat voor bedrijven. Wij begrijpen dat u naast het runnen van uw bedrijf geen tijd heeft om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten en maken dan ook graag kennis met u om al onze mogelijkheden te bespreken.

Schoonmaakwerkzaamheden

Wij zijn als schoonmaakbedrijf inzetbaar voor veel verschillende werkzaamheden. Zo ontzorgen wij u van de gehele schoonmaak van uw kantoorpand. Het is van belang om met regelmaat een grote schoonmaakbeurt in te plannen omdat u uw klanten en werknemers graag in een fris pand verwelkomd. Ook geldt dit voor de buitenkant van uw pand, glasbewassing is een vak apart en weten goed resultaat te boeken met onze nieuwste schoonmaak technieken en materialen.

Heeft u een grote loods die gereinigd moet worden, geen probleem! Met onze schrob- zuigmachine zijn wij als schoonmaakbedrijf in staat om grotere oppervlaktes in relatief korte tijd schoon te maken. Met onze boenmachine kunnen wij de kleinste hoekjes bereiken in een wat kleiner pand. Daarnaast weten wij ook optimaal resultaat te behalen met het reinigen van tapijt.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als de klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Wanneer er zich toch probleem voordoen overleggen we graag hoe we de schade daarvan zo goed mogelijk kunnen minimaliseren.

Contact

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze diensten of heb je verdere vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies op afstand kunnen geven!