Site Loader

Het oplopen van autoschade in Nieuw-Vennep en omstreken is natuurlijk super vervelend. Daarom is het fijn als je snel terecht kan bij een garage die jouw voertuig zo snel mogelijk kan repareren, zodat het er weer als nieuw uitziet.

Ook als de autoschade Nieuw-Vennep mee lijkt te vallen is het verstandig om alsnog even langs te gaan bij een garage om te controleren of er niks mis is met jouw auto. Soms kan je de schade niet zien vanaf de buitenkant of lijkt het mee te vallen, maar kan er wel wat mis zijn onder de motorkap. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties en de kosten kunnen hoog oplopen.

Autoschade Nieuw-Vennep garage

Voor autoschade in Nieuw-Vennep kan je terecht bij onze garage in Ter Aar. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de voertuigen reparatie business. Door de jaren heen hebben we enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Dit heeft geleid tot hoge kwaliteit services binnen een afzienbare tijd. Want ook wij snappen dat je het liefst weer zo snel mogelijk de weg op kan. Voertuigen zijn nou eenmaal een onderdeel geworden van ons dagelijks leven.

Je kan bij ons terecht met verschillende voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan vrachtwagens, motoren en natuurlijk auto’s. Wij houden ons bezig met allerlei reparatie werkzaamheden, zoals het repareren van bumperschade, lakschade, ruitschade, blikschade en dergelijke andere werkzaamheden.

Contact opnemen over autoschade Nieuw-Vennep

Als je vragen hebt over autoschade Nieuw-Vennep dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Wanneer je telefonisch contact op wilt nemen kan je het beste even bellen tijdens onze openingsuren. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 13:30.